SIDAS MEDICAL

PODIATECH BY SIDAS MEDICAL on korkealuokkainen menetelmä jalan virheasentojen ja kuormituksen tutkimiseksi ja korjaamiseksi.

Sidas Medical on kokonaisvaltainen jalkojenhoitoon erikoistunut konsepti. Sidas Medicalin materiaaleilla pystymme tekemään erilaisia korjauksia tuilla, lastoilla sekä ykislöllisillä tukipohjallisilla.

Sidas Medical 100% yksilölliset ja toiminnalliset tukipohjalliset valmisetaan lämpömuotoilulla. Järjestelmän ovat kehittäneet ranskalaiset ortopedit ja liikuntatieteen ammattilaiset. SIDAS-järjestelmä on lähtenyt liikkeelle siitä tosiasiasta, että jokainen jalka on erilainen. Siksi 100% yksilöllisesti valmistettu pohjallinen antaa jalalle parhaan mahdollisen tuen.

Myös materiaali vaikuttaa onnistuneeseen lopputulokseen: SIDAS-pohjallisaihiot ovat dynaamisia ja toiminnallisia; ei pyritä vain tukemaan, vaan myös ohjaamaan ja aktivoimaan. Korkealuokkaiset, lämpömuovailtavat materiaalit mahdollistavat tarkan ja nopean työstön. Jo valmiiksi tehtyjä pohjallisia on myös mahdollista muokata jälkeenpäin. Tarvittaessa vaikka koko pohjallinen voidaan muokata uudestaan alusta alkaen. Materiaalit ovat eripaksuisia käyttötarkoituksen mukaan. Kaikki materiaalit ovat käsinpestäviä 30C asteisessa vedessä.

 

ENG THERMOMOULDING TECHNIQUE ENGLISH from Sidas Your Foot Company on Vimeo.